Тийнкомеди представиха постановката “СТОП” и в град Гоце Делчев

На 15 март театралната група на училището „Тийнкомеди” представи преработения вариант на постановката „СТОП” в град Гоце Делчев. Цялата организация и пътуването се превърна в истинско изживяване за всички с положителен завършек.

Гостуването беше по покана на преподавателя в православното прицърковно училище „Св. благоверен цар Петър Български” към храм „Св. великомъченик Георги” в Сандански Светослав Костарев.

Благодарим му най-сърдечно за цялото внимание през тези дни.Благодарение на неговите усилия беше осигурена зала в Гоце Делчев и създадена програма за двата дни, в които учениците спаха в манастира „Свети Георги” в Хаджидимово и посетиха църквата в Банско и село Баня.

Благодарим и на неврокопския митрополит дядо Натанаил, разрешил включването ни в тяхната програма и поел всичките разноски по пътуването. Така „Тийнкомеди” се превърнаха в поклонници и получиха допълнителен духовен стимул и вдъхновение.

Благодарим и за специалното участие на Владимир Атанасов и неговите млади доброволци в отдел образование на община Гоце Делчев, направили възможно запълването на културния дом със своята усилена агитация.

Благодарим и на публиката в град Гоце Делчев за радушния прием, за многото ръкопляскания и овации, вдъхнали сигурност на нашите артисти. А тук можете да прочетете подробен репортаж от мястото на събитието.

No Comments

Post A Comment