ЗПГ търси таланти – поредното шоу на нашите ученици

На 16.05.2012г. в дома на културата в град Сандански се проведе традиционния спектакъл, имащ различни имена през годините, тази година под мотото “ЗПГ търси таланти” . Всяка година той дава възможност на учениците ни да покажат своите способности и таланти.

Получи се едно страхотно шоу, изпълнено с много смях и емоции. Залата бе изпълнена и присъстваха гости от всичките възрасти с преобладаващо младежко участие. Под ръководството на г-жа Дзимбова нашите таланти бяха създали една панорама на всичките сфери в които се изявяват – различните видове танци, музика, творчески скечове, певчески таланти.

Всичките грамоти и плакати също бяха дело на нашите талантливи ученици. Общо 32 се престрашиха да излезнат на сцената, доста от тях за първи път. Бяхме уважени и от групите The Hopers, Jasmin и Празник, където имаме забележимо присъствие .

Най-многобройната група беше на театралите ни от Тийнкомеди. Това беше бойното им кръщение преди 29 май, когато ще представят първата си постановка. Името и е ДУР /СТОП/ и началния  час е 18. Присъствието е задължително, а огромната порция смях е гарантирана.

No Comments

Post A Comment