Отново отлично представяне – спечелени първо и трето място в иновационен лагер в София

На 17 и 18 март 2017 г. в гр. София се проведе Иновационен лагер за социални предприемачи на Джуниър Ачийвмънт България в партньорство с NN България. На първо място се класира отбор № 10 , в който участваше Лили Стоева с идеята за разработване на онлайн платформа за повишаване на финансовата грамотност на хората в трудоспособна възраст. На трето място се класира отборът на Мариана Длагонска, с идеята за телевизионна и онлайн игра.

В много оспорвана конкуренция 16 отбора по 5 човека, работиха по казуса за увеличаване на финансовата грамотност на хората в трудоспособна възраст. Пред жури отборите представиха идеите си и направиха три минутна презентация. На първия кръг на състезанието са участвали над 400 ученика от 9 до 12 клас. От тях са допуснати до втори кръг 80 ученика, седем от които са от ЗПГ гр. Сандански.

Това са Мария Илиева – 9 а клас, Лили Стоева – 10 а клас, Мария Настева – 10 а клас, Мариана Длагонска – 10 а клас, Елена Златкова, Габриела Тосунова и Зорница Чикорова от 11 а клас- , всичките от професия Икономист. Така за поредна година- след 2014 и 2015 г. печелим призовите места в това състезание. Това е доказателство за качественото и разностранно обучение на учениците в Земеделската гимназия.

No Comments

Post A Comment