Първо и второ място в националното състезание “Практични финанси”. Класирани за финал в два конкурса в националната надпревара на УТФ фирмите

Имаме отново отлично представяне на национално състезание! От общо 92 участници във финалния кръг на националното състезание “Практични финанси”, проведен на 10 и 11 април призовото първо място заслужено завоюва отборът на ученичката Дарина Джакова от 9 а клас, а отборът на Ванеса Маркова от 12 а клас спечели второ място . В хода на състезанието, ученици и екипи от ученици се конкурираха при решаването на комплексен тест и предлагането на решение на казус в областта на управлението на личните финанси, чрез създаване на продукт или услуга предназначени за решаване на конкретни житейски финансови ситуации и вземането на финансови решения.

УТФ “Тангра” на учениците от 11А клас с ръководител Наталия Костадинова се класира за финалите в два от конкурсите на ТФ ФЕСТ 2021- годишното представяне на учебно-тренировъчните фирми на учениците от цяла България. Те ще бъдат сред 11-те фирми, класирани в конкурса за КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ и сред 15-те, класирани в конкурса за НАЙ-ДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЯ. ЗПГ ще бъде представено от две УТФ компании, създадени от учениците от 11А клас. Там те  ще участват и в другите конкурси от програмата на панаира на ТФ-ФЕСТ 2021 .

No Comments

Post A Comment